• Welkom bij Travelmania Design. Je kunt ook winkelen en inloggen.
  • meubels_header

    meubels

    uit alle werelddelen en veel uit eigen atelier

in de zon zitten

Uit een collectiemeubelen die we uit India geïmporteerd hebben is dit metalen buitenbankje een opvallend buitenbeentje. Handbeschilderd door een Indiase kunstenaar met al die prachtige geschilderde reclameborden als inspiratiebron. Het bankje is 125cm breed en weerbestendig (zeggen ze in India...)

frida kahlo 'revisited'

Onze eerste Frida Kahlo stoel was in een vloek en een zucht weg. Maar we hadden gelukkig nog stof over en maakten een nieuwe. We hebben Frida sowiezo hoog zitten. We hebben verschillende mooie artikelen om haar te herdenken. Waarbij je de kerstballen bijna hilarisch zou kunnen noemen.

wild western

Buffalo Bill had deze graag in zijn saloon gehad. Maar ja, die is helaas overleden. Maar voor de Roy Rogers van deze tijd is het een must. Uit de serie 'Fantastic Furnuture' van Travelmania Design is dit een lekker zittende stoel bekleed met een 'paardendeken' stof in kleurige ruit. Daarbij past zo'n Navajo deken voor de frisse, late avond perfect.

coffee table 'Mumbai'

of het nu een tafel is of een kist op poten laten we in het midden maar het is een mooi robuust meubelstuk waarin je veel kwijt kunt en ook nog je kop koffie op kunt zetten. De handbeschilderde tafel met retro reclameplaten is een bezienswaardigheid in iedere kamer.