• Welkom bij Travelmania Design. Je kunt ook winkelen en inloggen.
  • home textiles

    Nieuws

    De laatste nieuwtjes uit de shop vind je altijd hier.

Shirdak kleden in Urban Shopper

Op reis in Kirgizië in Centraal Azië hebben we beslag gelegd op een aantal geweldige wollen kleden. De wol wordt hier vervilt en de patronen en kleuren zijn fantastisch. We hebben ze in verschillende maten, fel van kleur en in mooie tinten grijs. Onder de knop 'Collectie' zie je het hele assortiment wat op dit moment in de collectie zit, in de webshop zjn ze te bestellen. Zelfs de jonge stier was enorm nieuwsgierig... Nu in de winkel!

Vind ik leuk!

YEP! We hebben 555 vind ik leuks. Het gaat snel. 555 is in het Thais hahaha en dat deden we ook vanochtend nadat we het aantal zagen verschijnen. Hanneke Bisselink-van Elk uit Heiloo is de vijfhonderdste volger en de winnaar van twee prachtige handgeblazen en handbeschilderde wijnglazen uit Mexico. Welkom Hanneke! We houden nog even geheim wanneer wij de volgende mijlpaal vaststellen maar dat zou zomaar 597 kunnen zijn of 932 of ergens daar tussenin. Blijf liken en we houden je op de hoogte van al die mooie Travelmania Design producten en onze avonturen op onze reizen.

We zijn open!

We zijn open! Urban Shopper is van start gegaan. Om 11.00 uur gingen de deuren open en tot blijdschap van alle 21 winkels werd het een drukke dag. Een veelbelovende start van een bijzonder concept. "Het nieuwe winkelhart van Strijp-S" schreef het Eindhovens Dagblad vandaag. Wij hebben er zin in.Kom snel kijken.

Open

Morgen, 14 augustus, is het zover. Dan openen wij onze eerste winkel op Strijp-S in Eindhoven. Waarom, Eindhoven? Waarom Strijp-S. Simpel omdat het daar de komende jaren gaat gebeuren. Het is als Soho NYC uit de tachtiger jaren, Carnaby Street uit de zestiger jaren, Barcelona uit de jaren negentig, Ibiza van alle tijden en het Berlijn van nu. Kortom, het bruist. Trudo, die het gebied voor een groot deel ontwikkeld, bedacht hier Urban Shopper. Een werkplaats, annex shopping mall, annex laboratorium van ideeën. 21 jonge, en een enkele oudere(?!), ondernemers beginnen een winkel in een van de oude Philips fabrieken. Er zijn meubels, er zijn bloemen, schoenen, werkbanken, tasjes, een kapper, boeken, fietsen, gedichten, kimono's, design en veel nieuwe producten die nog nergens te koop zijn. Ohja, en je kunt er ook een prachtige tatoo laten zetten. Bagel en Juice zorgt voor de koffie. En Travelmania Design moet je zien om het te geloven. De kleur en het plezier spat de winkel uit. Snel gaan kijken (vinden wij)

Laatste hand

Op 14 augustus openen wij een winkel in het gebouw Anton, een oude Philips fabriek, op Strijp-S in Eindhoven. We hebben maar een paar weken en veel plannen. De winkel is in een grote ruimte waar 21 ondernemers iets nieuws willen gaan laten ontstaan. De ruimte heeft een industriële kwaliteit en de verhuurder heeft er units in laten zetten. Alles is nog kaal en onbewerkt en wij zijn hard begonnen de muren te bewerken en onze houten unit te schilderen. Er moet nog enorm veel werk verzet worden zoals planken ophangen, kasten maken, verlichting inhangen en, en en,... Het gaat lukken. Iedereen is welkom op woensdag 14 augustus.

Ode aan Bangladesh

Bangladesh komt zelden positief in het nieuws. Het is een land van overstromingen en misstanden in de textielindustrie. In april bezochten wij dit land en vonden er veel mooie stoffen, kleden en handwerk. Maar we zagen ook de ellende. Met het boekje ‘Ode aan Bangladesh’ willen wij graag ook de mooie kanten van het land laten zien. Het is voor iedereen gratis af te halen in onze winkel in de Urban Shopper op Strijp-S in Eindhoven.

From India with Love

Wij hebben een groot aantal mooie tasjes, mapjes, placemats, i-pad / i-book tassen en accessoires uit India in onze winkel. Exclusief voor Nederland. Het zijn ideale, heel betaalbare  kadootjes. Vanaf $ 2,45 tot € 24,90. Enig nadeel, je moet er wel voor naar onze winkel op Strijp-S in Eindhoven want de webshop is nog niet klaar... Dat nadeel heb ook zo z'n voordeel want de winkel is prachtig en in de Urban Shopper vindt je nog 20 andere geweldige winkeltjes.