• Welkom bij Travelmania Design. Je kunt ook winkelen en inloggen.
  • feashion_header

    fashion accessoiries

Colourexplosion totebags

met recht kun je spreken van een kleurexplosie bij deze handige totebags. In superzomerkleuren dus ga er vooral mee de sneeuw in om de blitz te maken. Ze zijn zo'n 33 bij 45 cm met een leren hengsel om handig aan je schouder te dragen. Binnenin zit in de compleet gevoerde tas een veilig binnentasje met rits. Ze zijn er in vele kleurcombinaties en er komen binnenkort nog meer combi's. Maar wees er snel bij de voorraad is beperkt. En ze zijn nu nog in het verre Azië maar komen ruim voor de kerst in de winkel en nu al hier te bestellen.

BangBang tasjes

Van de Thaise illustratrice Nan hebben wij de collectie BangBang. Wij brengen t-shirts en tasjes van haar. Ze gebruikt 'wereldsterren' als onderwerp, van Marylin Mornroe tot Ghandy, van David Bowy tot Frida Kahlo. Het is een grote collectie waarvan al veel 'sterren' al uitverkocht zijn maar we vullen ze spoedig weer aan. de tasjes zijn echte cuddly tasjes, gevoeurd, zacht en ca 15x20 groot. Voorzijde met de geweldige portretten en achterzijde steeds anders van kleur en dessin.

Vilten hoedjes

Onze vilten houdjes komen allemaal rechtstreeks uit Kirgizië in Centraal Azië. We hebben ze in vele soorten en maten. Comfortabel en warm in de winter en vooral ook grappig.


 

Miscellaneous

Hier hebben we verschillende mooie accessoires geplaatst. Allemaal unieke stuks en we vullen het regelmatig aan. Van over de hele wereld verzameld.