• Welkom bij Travelmania Design. Je kunt ook winkelen en inloggen.
 • collectie glaswerk Mexico

  Webshop varia

  Travelmania Design wereldcollectie

Eindelijk on-line

We werken hard aan onze webshop. We zetten langzaam zo veel mogelijk producten on-line. Het direct betalen gaat nu nog met een omweg maar dit wordt snel aangepast. Veel plezier alvast met winkelen.

Hier op deze pagina hebben we wat varia verzameld en voor de rest heeft iedere productgroep zijn eigen pagina.

mexican handblow and handpainted glass and other Mexican jewels

 • asset by WebDog
  Sale
  wine glasses

  Voor de een moet een wijnglas slank en van dun glas gemaakt zijn maar voor de ander juist robuust en stevig in de hand liggend. Zou best eens kunnen dat die twee groepen ieder ook van dezelfde wijn houden. Niet van Mexicaanse wijn al zitten daar ook wel drinkbare goedjes tussen. Maar hoe dan ook goede wijn behoeft een mooi glas. En onze handgeblazen en handbeschilderde glazen zijn juweeltjes. Ze liggen vast in de hand en je kunt er gerust je tanden in zetten. Zelf vinden we ze fantastisch drinken, zelfs met slobberwijn blijven ze overeind. En ieder glas is net weer even anders beschilderd.

  Zonder dat we onze eigen glazen in willen gooien komen ze ook, eerlijk gezegd, met een prijs. Maar ja, mooie, handgemaakte dingen zijn een investering moet u maar denken. Ga ze wel met de hand wassen, vaatwasmachines houden niet van handbeschilderd.

  UITVERKOCHT


  € 22,50 € 15,00
 • asset by WebDog
  Sale
  tequilla glasses

  Er maag ook vermouth in, bij campari zie je die mooie kleuren niet meer zo goed en met tia maria kun je beter een kopje gebruiken. Stevige tequilla glazen waar zelfs spa rood ook fantastisch in smaakt. En ook hier is ieder glas net weer even anders beschilderd.


  € 17,50 € 10,00
 • asset by WebDog
  Sale
  Nido Mexican Mirror

  Een prachtige grote spiegel die, opgelet, je wel afleidt van je beeltenis in de spiegel. Zoveel is er te zien. Ongeveer 1 meter in hoogte. Deze spiegel kunnen wij aanbieden voor een spotprijs!


  € 99,50 € 75,00